Recent s-a lansat site-ul Acvila ( http://www.acvila.net ) ce se doreste a fi o platforma pentru ca utilizatorii sa introduca pe harta locatii in care se poate accesa internet gratis.
Scopul acestui proiect este de a facilita gasirea unei locatii unde se poate naviga gratis pe internet. Utilizatorii pot adauga si vota punctele de accces astfel marind acuratetea datelor.
Data înscrierii: 03/Mai/2005 Mesaje: 432 Locație: Bucuresti
Trimis: Vin Iul 24, 2009 4:28 am Titlul subiectului:
exista niste tricouri cu un detector de wireless incorporat, e mai sigur sa porti un astfel de tricou si cand incepi sa stralucesti deschizi laptopul si vezi cum e reteaua respectiva, daca e free sau nu
prin bucuresti de exemplu luna asta poate fi gratis si peste 1 luna sa dispara sau sa fie cu parola... (mi sa intamplat la mcdonals, pe site la ei scrie ca toate au internet free wireless si cand colo angajatii habar nu aveau si desigur ca nu mergea... _________________ Tutoriale WEB in limba Romana | Pagina personala, servicii, portofoliu | Cine vrea link-exchange
Trimis: Vin Iul 24, 2009 8:09 pm Titlul subiectului:
Birkoff a scris:
exista niste tricouri cu un detector de wireless incorporat, e mai sigur sa porti un astfel de tricou si cand incepi sa stralucesti deschizi laptopul si vezi cum e reteaua respectiva, daca e free sau nu
prin bucuresti de exemplu luna asta poate fi gratis si peste 1 luna sa dispara sau sa fie cu parola... (mi sa intamplat la mcdonals, pe site la ei scrie ca toate au internet free wireless si cand colo angajatii habar nu aveau si desigur ca nu mergea...
Tocmai din cauza asta am considerat util proiectul, nu vreau sa fie pur si simplu o baza de date cu cei care anunta wireless gratis, am dorit sa fie administrat de utilizatori, sa voteze atunci cand un hotspot nu merge sau ca in cazul tau, sa nu stie nimeni care e treaba si sa nu poti primi parola. Sa ramana doar hotspot-urile care intr-adevar merg.
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum