Programare.org - Programare Romaneasca: C/C++, PHP, Java, .NET, VB, Delphi, etc.
Acvila, harta hotspot-uri wireless gratis

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Programare.org -> Stiri si noutati in IT-ul romanesc
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
thedark
Junior

Data înscrierii: 23/Iul/2009

MesajTrimis: Joi Iul 23, 2009 8:27 pm    Titlul subiectului: Acvila, harta hotspot-uri wireless gratis Răspunde cu citat (quote)

Recent s-a lansat site-ul Acvila ( http://www.acvila.net ) ce se doreste a fi o platforma pentru ca utilizatorii sa introduca pe harta locatii in care se poate accesa internet gratis.

Scopul acestui proiect este de a facilita gasirea unei locatii unde se poate naviga gratis pe internet. Utilizatorii pot adauga si vota punctele de accces astfel marind acuratetea datelor.

Adresa site-ului este http://www.acvila.net
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Birkoff
Avansat

Data înscrierii: 03/Mai/2005
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Vin Iul 24, 2009 4:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

exista niste tricouri cu un detector de wireless incorporat, e mai sigur sa porti un astfel de tricou si cand incepi sa stralucesti deschizi laptopul si vezi cum e reteaua respectiva, daca e free sau nu Smile
prin bucuresti de exemplu luna asta poate fi gratis si peste 1 luna sa dispara sau sa fie cu parola... (mi sa intamplat la mcdonals, pe site la ei scrie ca toate au internet free wireless si cand colo angajatii habar nu aveau si desigur ca nu mergea...
thedark
Junior

MesajTrimis: Vin Iul 24, 2009 8:09 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Birkoff a scris:
exista niste tricouri cu un detector de wireless incorporat, e mai sigur sa porti un astfel de tricou si cand incepi sa stralucesti deschizi laptopul si vezi cum e reteaua respectiva, daca e free sau nu Smile
prin bucuresti de exemplu luna asta poate fi gratis si peste 1 luna sa dispara sau sa fie cu parola... (mi sa intamplat la mcdonals, pe site la ei scrie ca toate au internet free wireless si cand colo angajatii habar nu aveau si desigur ca nu mergea...

Tocmai din cauza asta am considerat util proiectul, nu vreau sa fie pur si simplu o baza de date cu cei care anunta wireless gratis, am dorit sa fie administrat de utilizatori, sa voteze atunci cand un hotspot nu merge sau ca in cazul tau, sa nu stie nimeni care e treaba si sa nu poti primi parola. Sa ramana doar hotspot-urile care intr-adevar merg.
Sus
thedark
Junior

MesajTrimis: Dum Noi 08, 2009 1:34 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acvila.net a avut parte de update, mai multe detalii la http://www.acvila.net/blog/200.....a-revenit/
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Programare.org -> Stiri si noutati in IT-ul romanesc Ora este GMT + 2 ore 

Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Pagini.info = Legaturi cu lumea - director web romanesc cu situri, webloguri & forumuri