Programare.org - Programare Romaneasca: C/C++, PHP, Java, .NET, VB, Delphi, etc.
Programator XCODE

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Programare.org -> Locuri de munca / Contracte / Colaborari
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Christian
Junior

Data înscrierii: 22/Dec/2009

MesajTrimis: Mar Dec 22, 2009 7:24 pm    Titlul subiectului: Programator XCODE Răspunde cu citat (quote)

Caut un programator pentru un soft de calcul/desen pentur elemente de beton. Ofer cel putin 1000euro in functie de calitate si seriozitate.

Daca vreti mai multe detalii scrieti-mi pe hcristi2000@yahoo.com.

Cristian.

PS: E ceva de munca la el. Modulul de calcul este foarte usor. Cel de desen este un pic mai complicat dar nu cred ca e insurmontabil. Daca iese bine mai facem unu, doua.

www.aspc-structuri.ro

Aceasta oferta, momentan, nu mai este valabila.

Ultima modificare efectuată de către Christian la Lun Dec 28, 2009 9:23 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
RRR
Expert

Data înscrierii: 28/Ian/2008
Locație: 127.0.0.1

MesajTrimis: Mie Dec 23, 2009 1:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1000 pe tot proiectul sau salariul pe lună?
Christian
Junior

Data înscrierii: 22/Dec/2009

MesajTrimis: Mie Dec 23, 2009 9:13 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

RRR a scris:
1000 pe tot proiectul sau salariul pe lună?

1000/proiect.

Pun azi un link cu ce e de facut la el. Partea de calcul este, oarecum, facuta in excel iar partea de desen consta intr-o foaie A4 cu ceva dreptunghiuri fixe si cateva variabile in functie de datele de intrare si rezultate.

Link catre detalii proiect: http://www.gethisfile.com/file/46736
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Programare.org -> Locuri de munca / Contracte / Colaborari Ora este GMT + 2 ore 

Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
Pagini.info = Legaturi cu lumea - director web romanesc cu situri, webloguri & forumuri